Nest en Pups

Nestbegeleiding

 

Krijgt (of heeft) u een nest met pups thuis en wilt u daar graag begeleiding bij?

Naast een uitgebreide vragenlijst voor geinteresseerden in uw pups, is er ondersteuning bij de matching met de nieuwe eigenaren.

Samen kijken we naar de wensen van de aanstaande eigenaren en wat u als fokker de pups wil meegeven aan ervaringen. De nest jachttraining wordt op een speelse manier aangeboden, gericht op succes. Ook krijgt u een uitgebreid (digitaal) informatiepakket voor de nieuwe eigenaren.

De nestbegeleiding is op verschillende manieren uit te breiden. 

Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of de andere contactgegevens,

 

 

 

Puppycursus

Puppycursus: gehoorzaamheid en socialisatie

Opvoed en trainingscursus voor pups vanaf 8 weken

 

Dog Chaperone heeft een zeer waardevolle samenwerking met hondenschool Denk Honds te Elspeet. Naast de trainingen van Dog Chaperone ben ik ook betrokken bij de trainingen van Denk Honds. Op donderdagavond kun je mij tegenkomen op het veld in Elspeet.

 

Bent u geinteresseerd in een algemene cursus? Dan kunt u bij Denk Honds terecht voor een puppy en/ of jonge honden cursus. Het is goed mogelijk om de pupinstroom voor de jacht en de algemene puppycursus naast elkaar te doorlopen. Een jachthond is immers ook een huishond. Naast het oppakken van gerichte training op het gebied van de jacht, is het voor u en uw hond ook goed om de algemene cursus te volgen. 

 

Voor meer informatie:

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/denk honds