Nest en Pups

Puppycursus: gehoorzaamheid en socialisatie

Opvoed en trainingscursus voor pups vanaf 8 weken

 

Dog Chaperone heeft een zeer waardevolle samenwerking met hondenschool Denk Honds te Elspeet. Naast de trainingen van Dog Chaperone ben ik ook betrokken bij de trainingen van Denk Honds. Op donderdagavond kun je mij tegenkomen op het veld in Elspeet.

 

Bent u geinteresseerd in een algemene cursus? Dan kunt u bij Denk Honds terecht voor een puppy en/ of jonge honden cursus. Het is goed mogelijk om de pupinstroom voor de jacht en de algemene puppycursus naast elkaar te doorlopen. Een jachthond is immers ook een huishond. Naast het oppakken van gerichte training op het gebied van de jacht, is het voor u en uw hond ook goed om de algemene cursus te volgen. 

 

Voor meer informatie:

 

 

 

Nest begeleiding

 

Krijgt (of heeft) u een nest met pups thuis en wilt u graag begeleiding bij het socialiseren? Vraag dan naar de mogelijkheden via het contactformulier of andere contactgegevens.

 

Naast aandacht voor de socialisatie is het mogelijk om een nest jachttraining te verzorgen. Samen kijken we naar de wensen van de aanstaande eigenaren en wat u als fokker de pups wil meegeven aan ervaringen. De jachttraining wordt daarop aangepast en op een speelse manier aangeboden, gericht op succes. Deze training kan u meer inzicht geven in het (jachtgerelateerde) gedrag van de pups en u helpen bij het maken van de juiste pupkeuze voor de geinteresseerden in uw nest. 

 

 

 

 

Puppycursus

gallery/denk honds